Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Kerkweb stopt met nieuwsservice

Kerkweb stopt met nieuwsservice
Kerkweb.nl heeft aangekondigd per direct te stoppen met hun nieuwsservice. Alle abonnees kregen vandaag een e-mail waarin deze beslissing werd medegedeeld:
"Sinds de lancering van KerkWeb in oktober 1999 hebben we veel tijd, energie en middelen in deze website gestoken, en er met veel plezier aan gewerkt.

Na een heroriëntering op onze interne prioriteitstelling – KerkWeb is een initiatief van het Amersfoortse communicatiebureau Mediahuis – hebben we besloten met ingang van vandaag te stoppen met onze gratis nieuwsservice. Dit houdt in dat we vanaf heden geen nieuwe berichten op de site zullen plaatsen.

We willen u en alle andere abonnees/bezoekers heel hartelijk bedanken voor uw interesse in KerkWeb. Het deed ons goed dat zoveel christenen in Nederland onze berichten waardeerden, en dat ook christelijke kranten, de tijdschriften EO-Visie en CV-Koers alsmede diverse andere Internetsites geregeld onze nieuwsberichten overnamen. [...] Met vriendelijke groet, Redactie KerkWeb (Mediahuis, Amersfoort)"
 
 

 

Rorate Zoeken