Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Daling criminaliteit door Wereldjongerendagen

Daling criminaliteit door Wereldjongerendagen
BRUSSEL (KerkNet/CWN) - Volgens het Amerikaanse persagentschap CWN was er tijdens de week dat de Wereldjongerendagen een opvallende daling van de misdaad in de Canadese stad Toronto.
Dat verklaarde politiesergeant Robb Knapper aan "The Toronto Star". Volgens de sergeant waren er wel tonnen verloren identiteitskaarten, knapzakken en andere verloren materiaal, maar nauwelijks meldingen van misdaden.
Volgens het Amerikaanse persagentschap CWN is het fenomeen niet zo uitzonderlijk en werd er ook al een opvallende daling van de misdaad vastgesteld tijdens de Wereldjongerendagen van Denver in 1993, Parijs in 1997 en Rome in 2000.
 
 

 

Rorate Zoeken