Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Amerikaanse bisschoppen online

Amerikaanse bisschoppen online
BRUSSEL (KerkNet/CNS) - Volgens het Amerikaanse persagentschap CNS zijn er nog tot 3 januari videofragmenten van de najaarsbijeenkomst van de Amerikaanse bisschoppen via de website van de Amerikaanse Bisschoppenconferentie te raadplegen. Een groot deel van de bijeenkomst stond in het teken van de herziening van de Amerikaanse richtlijnen tegen misbruik door geestelijken.
Op de speciale pagina die hiervoor in het leven geroepen werd zijn fragmenten te zien van de dagelijkse uiteenzettingen, persconferenties en gesprekken met deelnemers. Met het project willen de Amerikaanse bisschoppen beter gebruik maken van het Internet, en tegelijkertijd reageren op de kritiek van sommige groepen - door hen een kijkje te geven achter de schermen van de bijeenkomst en hen de betekenis van een aantal beslissingen toe te lichten. De pagina kan geraadpleegd worden via: <a href="http://www.usccb.org">www.usccb.org</a>
 
 

 

Rorate Zoeken