Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Nieuw op deze website: links, links en nog eens links...

Nieuw op deze website: links, links en nog eens links...
Een nieuwe dienst die wij u sinds kort op deze site aanbieden is een uitgebreide database met links naar documenten, websites, multimediabestanden en teksten op kerkelijk gebied. Een soort katholieke ´Yahoo!´ dus eigenlijk.
We zijn op dit moment druk bezig om de database te ´vullen´ met links en bestanden, en het ingevoerde materiaal groeit met de dag. De database is logisch gerangschikt in een aantal categoriën die het zoeken vergemakkelijken:
<ul><li>Bijbel, theologie en hulpwetenschappen<li>Catechese, vorming, educatie<li>Geloof en samenleving<li>Kerk<li>Liturgie, spiritualiteit, pastoraat<li>Nieuws, media, internet<li>Van jong tot oud</ul>
Bovendien is de database ook gemakkelijk te doorzoeken met behulp van een invulvenster: u typt een trefwoord in (bijvoorbeeld: "parochie") en u krijgt met een druk op de knop alle links die relevant zijn in beeld.


We hopen dat dit nieuwe onderdeel van deze website u helpt om de weg te vinden naar kerkelijk materiaal op het wereldwijde web!
 
 

 

Rorate Zoeken