Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Winksele-Delle: multicultureel evenement voor jongeren

Winksele-Delle: multicultureel evenement voor jongeren

WINKSELE-DELLE (RKNieuws.Net) - Het jeugdpastoraal team van de federatie Herent organiseert op zaterdag 22 maart vanaf 14 uur een multiculturele namiddag voor jongeren. ´s Avonds staat er een theatervoorstelling op het programma. Deze voorstelling werd door jongeren volledig in elkaar gestoomd, van script tot uitvoering.

Er zijn zeven werkwinkels gaande van djembé tot Afrikaanse verfkunst en exotisch koken. Na de werkwinkels kunnen de jongeren genieten van de klaargemaakte exotische gerechten.

De activeiten gaan door in de parochiezaal aan de Mechelsesteenweg in Winksele-Delle (Herent). Meer info over dit initiatief: www.schilduil.be. (TB)
 
 

 

Rorate Zoeken