Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Winksele-Delle: geloofsavond over verrijzenis

Winksele-Delle: geloofsavond over verrijzenis
WINKSELE-DELLE (RK.nieuws.net) - Verrijzenis in het evangelie van Marcus: dat is het thema van een geloofsavond die op 30 april georganiseerd wordt in He-Bron, het bezinningscentrum van de federatie Herent, in Winksele-Delle. Voor de begeleiding van deze geloofsavond staat Luc Devisscher, stafmedewerker van de Vlaamse Bijbelstichting, in.
Marcus is de eerste die een volledig evangelie geschreven heeft. Wat vertelt hij over een mogelijk verrijzenis van Jezus van Nazareth? De deelnemers aan de geloofsavond lezen samen de slotteksten van het boek en proberen die te vertalen naar hun eigen leven.

Wie deze geloofsavond wil bijwonen, moet voor 25 april inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken