Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Woordvoerders Europese bisschoppenconferenties bijeen

Woordvoerders Europese bisschoppenconferenties bijeen
BRUSSEL (RKnieuws.net) - Van 10 tot 13 april hebben de woordvoerders van de Europese bisschoppenconferenties een bijeenkomst gehouden in Brussel. Er waren onder meer afgevaardigden uit Turkije, Rusland, Italië, Duitsland, Engeland, Nederland, Frankrijk en België.
Er werden onder meer ideeën uitgewisseld. Ook werd nagegaan hoe ,,hete dossiers´´ in de kerk worden aangepakt. Er stond ook een ontmoeting met kardinaal Danneels en afgevaardigden van de Europese bisschoppenconferentie op het prorgamma. De woordvoerders gaven ook voordrachten over de situatie van de kerk in hun land. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken