Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Vredesmissie naar het Heilig Land

Vredesmissie naar het Heilig Land
VATICAAN (KerkNet/VIS) - De perswoordvoerder van het Vaticaan maakte woensdag bekend dat de paus een delegatie naar het Heilig Land stuurt.
De paus stuurt kardinaal Pio Laghi en Mgr. Giovanni d’Agniello als zijn gezanten naar Jeruzalem. De delegatie vertrekt donderdagmorgen vanuit Rome.
Tijdens het verblijf in het Heilig Land heeft de pauselijke delegatie ontmoetingen met de Israëlische Eerste Minister Ariel Sharon en de Palestijnse leider Yasser Arafat. Tijdens die gesprekken zal de delegatie van het Vaticaan een oproep van de paus overhandigen voor een staakt-het-vuren en een hervatting van de dialoog.

Bron: Kerknet Vlaanderen
 
 

 

Rorate Zoeken