Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Pausbezoek Spanje op Internet te volgen

Pausbezoek Spanje op Internet te volgen
BRUSSEL (KerkNet) - De paus bezoek dit weekend Spanje. Het bezoek is opgebouwd rond een jongerenontmoeting en de heiligverklaring van drie Spaanse vrouwelijke religieuzen en twee priesters. Naar aanleiding van dit bezoek werd ook een website opgestart.
Op de website is ook het weekbulletin "Wees mijn getuigen" terug te vinden, waarin uitvoerig verslag wordt gedaan van de voorbereiding van dit pausbezoek.

Dit weekend zou het pausbezoek via de website ook live op het Internet te volgen zijn. De website is te vinden op: http://www.sereismistestigos.com
 
 

 

Rorate Zoeken