Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Setje Vaticaanse Euromunten: 1250 euro

Setje Vaticaanse Euromunten: 1250 euro
BRUSSEL (KerkNet/HamburgerAbondblatt) - Met de komst van de Euro en de verschillende Euromunten hebben vele muntverzamelaars een nieuwe roeping gevonden: het verzamelen van de verschillende Euromunten.
Volgens het Hamburger Abondblatt zijn vooral de Euro's uit de kleinere landen fel gegeerd. Daardoor moeten de muntverzamelaars al snel diep in de beurs tasten om hun collectie met de munten van alle Europese landen te vervolledigen.

Koploper is het Vaticaan. Volgens het Abondblatt wordt er voor een setje munten van het Vaticaan al snel 1250 Euro betaald. Volgens het Hamburger Abondblatt is de nieuwe hobby ook een lucratieve zaak voor zo'n 400 Duitse munthandelaars, waar de vraag naar de Euromunten erg groot is. De Hamburgse munthandel
 
 

 

Rorate Zoeken