Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Heusden-Zolder: missiewerkster voor de laatste keer naar Bangladesh

Heusden-Zolder: missiewerkster voor de laatste keer naar Bangladesh
HEUSDEN-ZOLDER (RKnieuws.net) - Rita Meynen uit Heusden-Zolder (bisdom Hasselt) vertrekt binnenkort voor de laatste keer naar Bangladesh. Na 25 jaar intensief labeur zet zij volgend jaar definitief een punt achter haar roeping als missiewerkster. Haar laatste droom is een tweede schooltje te bouwen in Bangladesh. Dat vertelt ze aan HET BELANG VAN LIMBURG.
De missiewerkster heeft zich jaren ingezet voor leprapatiënten. Sinds 1999 heeft ze haar zinnen gezet op de uitbouw van het onderwijs. De 52-jarige missiewerkster is nu op zoek naar 500 sponsors om "haar´´ nieuwe schooltje in Bangladesh te bekostigen. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken