Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Leuven: universitaire parochie wil eerlijke koffie

Leuven: universitaire parochie wil eerlijke koffie
LEUVEN (RKnieuws.net) - De werkgroep Solidariteit van de Universitaire Parochie wil het gebruik van eerlijike koffie aan de KU-Leuven veralgemenen. Om Max Havelaar definitief op de universitaire kaart te zetten, loopt er momenteel een petitie voor studenten en personeel.
De actie krijgt steun van verscheidene studentenorganisaties. Volgens de initiatiefnemers kan de Leuvense universiteit met meer dan 25.000 studenten en 7.000 personeelsleden een wezenlijk verschil maken tussen armoede en eerlijke handel voor de boeren. Begin juli zullen de initiatiefnemers de petitie overmaken aan rector Oosterlinck van de KU-Leuven. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken