Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Halle: buren maken kennis met restauratie basiliek

Halle: buren maken kennis met restauratie basiliek
HALLE (RKnieuws.net) - In Halle werden maandagavond de buren van de basiliek uitgenodigd om kennis te maken met de restauratie. Het is vooral de onmiddellijke buurt van de kerk die hinder ondervindt van de werkzaamheden, zo meldt Radio 2 Vlaams-Brabant.
De buurt maakte kennis met de restauratie aan de hand van tal van foto´s. De werkzaamheden aan de basiliek zullen nog zo´n tien jaar duren. De eerste fase van het werk wordt afgerond tegen de bouwvakantie, fase twee is op kruissnelheid en de derde fase - het herstellen van de doopkapel - werd maandag aanbesteed. Alles verloopt volgens plan. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken