Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Hasselt: 275.161 euro voor Virga Jesse feesten

Hasselt: 275.161 euro voor Virga Jesse feesten
HASSELT (RKnieuws.net) - De stad Hasselt trekt een bedrag van 275.161 euro uit voor materiaal en de organisatie van de Virga Jesse feesten die in augustus worden gehouden. Ruim 100 werkmannen en -vrouwen van de stad zijn aan de slag voor de feesten.
Vanaf het eerste weekend van de Virga Jesse feesten worden ´s avonds de straten afgesloten voor het verkeer en op zondag voor de ommegangen. Daarvoor is 3,5 km afsluiting voor nodig.

De dames van de Hasseltse Catharinaparochie maken 400 kledingsstukken voor de Virga Jessefeesten. De Virga Jesse feesten (10-17-24 augustus) beloven weer een groot evenement in de Limburgse hoofdstad te worden. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken