Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Nieuw op RKnieuws.net: Internet-radio!

Nieuw op RKnieuws.net: Internet-radio!
RKnieuws.net brengt iets nieuws: Internetradio! Voor het eerst sinds de lancering van deze website kunt u nu ook het nieuwsoverzicht van de afgelopen week beluisteren in audio-vorm via uw PC.
Het nieuwsoverzicht is af te spelen met de Windows Media Player van Microsoft. Op de meeste computers is deze speler standaard geïnstalleerd. U kunt de uitzending beluisteren door op de link hieronder te klikken. U kunt ook met de rechtermuisknop op de link klikken en het bestand eerst downloaden naar uw harde schijf, om het daarna te beluisteren. Dit is vooral handig als u een langzame internetverbinding heeft.

<a href="http://www.rknieuws.net/rknieuwsnet/multimedia/rknieuwsnet_radio/rknieuwsoverzicht_01.asf">RKnieuws.net Internetradio: Nieuwsoverzicht Week 26</a>
 
 

 

Rorate Zoeken