Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Bocholt: gastgezinnen verwennen missionarissen

Bocholt: gastgezinnen verwennen missionarissen
BOCHOLT (RKnieuws.net) - De missiewerkgroep van Bocholt heeft afgelopen weekend dertig Limburgse missionarissen en lekenhelpers ontvangen in het kader van de jaarlijkse missionarissendag, zo meldt HET BELANG VAN LIMBURG maandag.
De bijeenkomst werd bijgewoond door Mgr. Paul Schruers, bisschop van Hasselt. Ook de plaatselijke burgemeester was van de partij.

Traditiegetrouw zijn de missionarissen één dag te gast in een gastgezin. De missionarissen brachten ook een bezoek aan de plaatselijke brouwerij en het museum. De missionarissendag werd afgesloten in de Sint-Laurentiuskerk. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken