Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Katholieke scouts en gidsen starten nieuw werkjaar

Katholieke scouts en gidsen starten nieuw werkjaar
ANTWERPEN (RKnieuws.net) - Het Vlaams Verbond van Katholieke Scouts en Meisjesgidsen (VVKSM) start komend weekend het nieuwe werkjaar met een bijeenkomst in Kasterlee. Het nieuwe jaarthema staat in het teken van de muziek.
Ook de veiligheid wordt tijdens het nieuwe werkjaar een bijzonder aandachtspunt. VVKSM wil ook dat de overheid meer werkt maakt van veiligheid.

VVKSM is de grootste scouts en gidsenorganisatie in België. Bij VVKSM zijn meer dan 71.000 jongens en meisjes aangesloten. Deze jeugdvereniging heeft meer dan 12.000 leiders en leidsters. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken