Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Herent: vormingsjaar over snel evoluerende tijd

Herent: vormingsjaar over snel evoluerende tijd
HERENT (RKnieuws.net) - Eind september start in Het Schrijn in Herent (bij Leuven) een vormingsjaar voor vrouwelijke en mannelijke religieuzen en geinteresseerde leken over de snel evoluerende tijd, het verstaan van de Schrift en de verdieping van het geloof.
De cursus omvat onder meer christologie, maatschappij-analyse, religieus leven, bijbelstudie, wereldgodsdiensten en kerkgeschiedenis. Elke cursus loopt van maandagmorgen tot donderdagmiddag.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken