Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Kessel-Lo: ontmoetingsdag rond vergeving en verzoening

Kessel-Lo: ontmoetingsdag rond vergeving en verzoening
KESSEL-LO (RKnieuws.net) - In Kompas aan de Pellenbergstraat in Kessel-lo (bij Leuven) wordt op zaterdag 13 december een info- en ontmoetingsdag rond vergeving en verzoening georganiseerd.
Elke mens draagt sporen van gekwetst zijn met hem mee. Kunnen vergeven is dan uiteindelijk de laatste stap in het terugvinden van de geschonden innerlijke vrijheid. Wie diepe pijn ervaart om wat hem of haar is aangedaan, ervaart elk vluchtig en goedkoop spreken over vergeving als arrogantie én miskenning van de eigen gekwetsheid. Zeker binnen het christendom is dit vaak gebeurd. Toch kan vanuit de onvrede met haat- en wraakgevoelens een stil verlangen onstaan ooit te kunnen vergeven. Dit is vaak een lange en steile weg.

Claude Vandevoorde begeleidt deze info- en ontmoetingsdag (10-16 uur). Vooraf inschrijven is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken