Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Ton van Schaik schrijft boek over moeizame verhouding tussen paus en Nederland

Ton van Schaik schrijft boek over moeizame verhouding tussen paus en Nederland
BRUSSEL (RKnieuws.net) - De moeizame verhouding tussen paus Johannes Paulus II en Nederland. Dat is het thema van het boek "Bedankt voor de bloemen" van Ton van Schaik dat op 2 december 2003 verschijnt bij de uitgeverij Lannoo.
Het boek verschijnt naar aanleiding van het pauselijk jubileum. De paperback zal 16,95 euro kosten en 168 pagina's tellen. In het boek komen 30 illustraties voor.

Volgens de uitgever wordt in het boek voor het eerst de moeizame relatie tussen paus Johannes Paulus II en Nederland onderzocht en beschreven. De uitgever noemt het een fascinerend boek dat niet alleen een boeiend portret van Johannes Paulus II brengt maar ook van de evoluties in katholiek Nederland. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken