Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Christuspaviljoen Expo 2000 gaat virtueel verder

Christuspaviljoen Expo 2000 gaat virtueel verder
BRUSSEL (KerkNet/EKD) - Het bekende Christuspaviljoen van de Wereldtentoonstelling op de EXPO 2000 in Hannover is materieel weliswaar afgebroken, maar virtueel leidt het een nieuw bestaan op het internet.
Het virtuele Christuspaviljoen is ingedeeld in drie secties. In de eerste sectie krijgt men een terugbik op de activiteiten die er vorig jaar plaatshadden. Daarna krijgen de bezoekers een virtuele rondleiding, waarbij ze ook de winkel van het paviljoen kunnen bezoeken en er eventueel online bestellingen kunnen doen en de bezoekers kunnen zien hoe het paviljoen in Volkenroda heropgebouwd wordt.


Erg leuk is ook de kruisweg die men online kan bezoeken. In de nabije toekomst wil men tevens een virtuele tentoonstellingsruimte openen.
Bezoekers die ontevreden zijn kunnen altijd nog enkele suggesties achterlaten in het gasten- en ideeënboek. Het paviljoen is te vinden op: www/christus-pavillon.de
 
 

 

Rorate Zoeken