Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Brugge: studiedag eerste communie

Brugge: studiedag eerste communie
BRUGGE (RKnieuws.net) - De diocesane liturgische comissie van het bisdom Brugge organiseert op zaterdag 15 november in het centrum Licht en Ruimte aan de Oostnieuwkerksesteenweg in Roeselare en op zaterdag 22 november in Virgo Fidelis aan de Bosdreef in Torhout een studiedag over eerste communie.
De eerste-communiepastoraal is in beweging. Geleidelijk slaan leerkrachten, ouders en pariochiale medewerkers de handen in elkaar om de beleidsopties concreet te maken. De studiedag wil allen die bij de eerste-communiepastoraal betrokken zijn samenbrengen en inspireren.

Op het programma: voorstelling van de actuele beleidsopties en getuigenissen uit de praktijk. Een ouder, een leerkracht en een parochiaal medewerker vertellen hoe zij de nieuwe visie proberen uit te bouwen.

Er zijn ook werkwinkels rond instapvieringen, liederen, handboeken, gezelschapsspelen rond de eerste communie en ouderavonden.

Het programma loopt van 9 tot 13 uur. De deelname in de kosten bedraagt 10 euro.

Info en inschrijvingen: dienst parochiepastoraal, Oostnieuwkerksesteenweg 51, 8800 Roeselare, telefoon 051-26.56.10 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken