Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Zepperen: open deur in Karmel klooster

Zepperen: open deur in Karmel klooster
ZEPPEREN (RKnieuws.net) - Op zondag 21 september van 13.3O uur tot 17 uur is er opendeurdag in het Karmelklooster van de paters karmelieten aan de Eynestraat 44 in Zepperen (Sint-Truiden).
De gemeenschap van de karmelieten heeft zich in 1994 in Zepperen gevestigd op uitdrukkelijk verzoek van de bisschop van Hasselt. De karmelieten hebben er een oude boerderij omgebouwd om er een biddende aanwezigheid te vestigen met een lage drempel. Rond dat gebeuren zijn er stilaan allerlei groepen en initiatieven ontstaan. Wie graag ter plaatse eens kijkt hoe de karmelieten er leven is welkom op de opendeurdag van zondag 21 september. Er is een vesperdienst en tijd voor stille aanbidding. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken