Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Veltem: op de koffie met Bob Monsecour

Veltem: op de koffie met Bob Monsecour
VELTEM (RKnieuws.net) - "Oproep 1", een welzijnsinitiatief van de parochiefederatie Herent start met "op de koffie met ...". Op zondag 28 september om 15 uur vertelt E.H. Bob Monsecour in de pastorij van Veltem over zijn werk als aalmoezenier van de woonwagenbewoners.
Fred Vanhaeren van "Oproep 1". "Mensen helpen is heel belangrijk maar hulp begint eerst en vooral met kennis. Als je de mensen wil helpen moet je eerst inzicht krijgen in hun problemen. Daarom starten we met 'Op de koffie met..' Wij gaan telkens iemand uitnodigen die ons wat komt vertellen over de mensen waarmee hij werkt en dit doen we met een kop koffie en een stuk taart". (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken