Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Stichting 3xM lanceert e-mailgebedsbrief

Stichting 3xM lanceert e-mailgebedsbrief
AMERSFOORT - Stichting 3xM start in oktober met een maandelijkse gebeds- en informatiebrief via e-mail. De stichting hoopt hiermee meer christenen te motiveren om voor christelijke televisieprojecten in Afrika, het Midden-Oosten en Oost-Europa te bidden.
"Voor ons werk is gebed net zo belangrijk als financiële steun", zegt 3xM-directeur Martien Timmer. "De medewerkers van onze partnerorganisaties stellen onze gebeden zeer op prijs. Sommige van hen werken onder moeilijke omstandigheden in 'gesloten' landen, waar de christelijke gemeente klein en de vijandschap groot is. In voormalige communistische landen worden onze partnerorganisaties weer met andere problemen en uitdagingen geconfronteerd. Via de digitale gebedsnieuwsbrief willen we voortaan gebedspunten en extra projectinformatie over het reilen en zeilen van al onze projecten aanreiken." Belangstellenden kunnen de gebedsbrief aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkondiging via media

3xM zet zich al ruim drieëntwintig jaar in voor de verkondiging van de bijbelse boodschap via de media; de laatste jaren richt 3xM zich exclusief op televisie. De stichting ondersteunt op dit moment partnerorganisaties in Afrika, het Midden-Oosten en Oost-Europa. (AtK)
 
 

 

Rorate Zoeken