Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

100.000 uur aanbidding voor priesterroepingen

100.000 uur aanbidding voor priesterroepingen
BRUSSEL (KerkNet/Zenit) - Mensen die willen bidden voor meer priesterroepingen kunnen intekenen op de website www.vocation.com. De initiatiefnemers hopen tegen Kerstmis 2003 wereldwijd 100.000 uur eucharistische aanbidding voor priesterroepingen te kunnen realiseren en dat als geschenk voor zijn zilveren jubileum aan paus Johannes Paulus II aan te bieden.
De website verwijst door naar aan pak websites waar jongeren met belangstelling voor een priesterroeping terechtkunnen. Bezoekers vinden er ook gebeden en materiaal dat kan helpen voor de bevordering van nieuwe roepingen.
 
 

 

Rorate Zoeken