Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

"Mijn kerk is de straat" is kasnummer

TIELT (RKnieuws.net) - Het boek "Mijn kerk is de straat" van de Franse priester Guy Gilbert die het huwelijk van prins Laurent en Clair Cooms inzegende is een kasnummer. De verkoop verloopt beduidend vlotter dan de Tieltse uitgeverij Lannoo had durven verhopen.
De eerste druk van 5.000 exemplaren was meteen uitverkocht. De tweede druk is eerstdaags beschikbaar en de derde druk van het boek wordt inmiddels al voorbereid.

Het boek handelt over het leven en de inzet van de flamboyante franse priester voor de probleemjongeren in Parijs. Van het boek dat origineel in het frans geschreven werd zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht, zo meldt HET NIEUWSBLAD. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken