Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Haasrode: kerkbestuur wil inspraak over heraanleg kerkplein

Haasrode: kerkbestuur wil inspraak over heraanleg kerkplein
HAASRODE (RKnieuws.net) - Het kerkbestuur van Haasrode wil inspraak bij de heraanleg van het Kerkplein. "Wij worden pas na de beslissingen op de hoogte gebracht", zegt Omer Steeno, voorzitter van het kerkbestuur.
"Het stoort ons dat het gemeentebestuur op geen enkel moment de mening van het kerkbestuur of van de omwonenden heeft gevraagd", zegt Steeno. De voorzitter van het kerkbestuur dat het Kerkplein eigendom is van het kerkbestuur. Hij geeft toe dat er goede elementen in het herinrichtingsplan zitten maar hij vindt dat de gemeente het kerkbestuur bij het ontwerp had moeten betrekken. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken