Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Bree: inzamelactie voor kerkrestauratie

Bree: inzamelactie voor kerkrestauratie
BREE (RKnieuws.net) - Het kerkbestuur van Bree start een inzamelactie voor de restauratie van de Sint-Michielskerk. De derde restauratiefase, geraamd op 1,25 miljoen euro, komt er aan maar het kerkbestuur heeft onvoldoende geld.
Het kerkbestuur moet tien procent van de kosten dragen. Het bestuur vraagt het grote publiek om letterlijk en figuurlijk een steentje bij te dragen. Wie minstens 30 euro stort, krijgt een fiscaal attest.

Tijdens de op til zijn zijnde derde restauratiefase worden de buitenmuren aangepakt en worden de glasramen gerestaureerd. De binneninrichting van de kerk komt later aan de beurt. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken