Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Merksplas: gevangenen ontmoeten

Merksplas: gevangenen ontmoeten
MERKSPLAS (RKnieuws.net) - Het project "Gevangenen ontmoeten" organiseert groepsgesprekken in de penitentiaire instelling van Merksplas. De groep bestaat uit vrijwilligers en geïnterneerden. De bedoeling is om als Kerk ook aanwezig te zijn bij die mensen die het meest nood hebben aan gesprek en contact. Er wordt als gelijkwaardige partners gesproken over de meest fundamentele elementen van het menszijn.


Er zijn vormingsavonden voorzien op 17 en 24 november en 1 december, telkens van 20 tot 22.30 uur in het Provinciaal Vormingscentrum Malle, Smekensstraat 61 in Oostmalle.

Meer info over dit initiatief bij de Dienst Gezinspastoraal, telefoon 03 287 35 77 (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken