Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Roepingenpastoraal: hinderpalen en tekens van hoop

Roepingenpastoraal: hinderpalen en tekens van hoop
BRUSSEL (KerkNet/CNS) - Verantwoordelijken voor de roepingenpastoraal uit de Verenigde Staten en Canada zullen tijdens een reeks regionale samenkomsten nagaan wat de belangrijkste hinderpalen én de tekens van hoop zijn voor de roeping van jongeren.
Dat meldt CNS. De bijeenkomsten hebben plaats ter voorbereiding van het Derde Continentale Roepingencongres, dat van 18 tot 21 april in het Canadese Montreal plaatsheeft.

EH. William Kabacki verklaarde dat deze manier van voorbereiden het voordeel heeft dat er voldoende respons komt van de basis. Hij betreurde wel dat te weinig betrokkenen aan de bijeenkomst kunnen deelnemen.
 
 

 

Rorate Zoeken