Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Kardinaal Danneels genomineerd voor Castar 2003

Kardinaal Danneels genomineerd voor Castar 2003
MECHELEN (RKnieuws.net) - De Castar-prijs is aan zijn vierde editie toe. Met deze trofee willen Canvas, Radio 1 en de krant De Standaard de meest markante persoonlijkheid van het jaar huldigen. Welke man of vrouw was in 2003 in positieve zin spraakmakend op cultureel, maatschappelijk, politiek of sociaal-economisch vlak?
Het zijn de luisteraars van Radio 1, de kijkers van Canvas en de lezers van De Standaard die zullen uitmaken wie dit jaar met de Castar-trofee naar huis zal gaan. Tot de genomineerden behoort ook kardinaal Godfried Danneels.

Wie van de genomineerden is volgens u uit het juiste hout gesneden? Ook u kunt uw stem uitbrengen, en dit tot vrijdag 19 december. Op de website www.castar. be verneemt u precies hoe u voor uw favoriete genomineerde kunt stemmen (telefonisch, via SMS of via de website zelf).

De uitreiking van de Castar-trofee wordt rechtstreeks uitgezonden op Canvas op zaterdag 20 december om 21 uur. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken