Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Mechelen: binnenkort verhuizing aartsbisschoppelijk archief

Mechelen: binnenkort verhuizing aartsbisschoppelijk archief
MECHELEN (RKnieuws.net) - In de loop van de maand januari 2004 krijgt het aartsbisschoppelijk historisch archief een nieuw onderkomen in de voormalige "Trefzaal" van het Diocesaan Pastoraal Centrum aan de Varkensstraat 6 in Mechelen. Om die reden zal de leeszaal gesloten zijn van woensdag 31 december 2003 tot en met vrijdag 23 januari 2004.


De gloednieuwe rekken staan al op hun plaats. Nu nog leeg, maar weldra gevuld met duizenden diocesane archiefstukken.

De nieuwe leeszaal gaat open vanaf maandag 26 januari 2004. Deze leeszaal bevindt zich op de eerste verdieping van het Diocesaan Pastoraal Centrum (ingang langs de eerste deur rechts, onmiddellijk na het binnenkomen via de hoofdingang).

Voor meer info over het aartsbisschoppelijk archief kunt u contact opnemen met archivaris Gerrit Vanden Bosch op tel. 015/29.26.54 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tb)

 
 

 

Rorate Zoeken