Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Lier: weer stenen los van toren Sint-Gummaruskerk

Lier: weer stenen los van toren Sint-Gummaruskerk
LIER (RKnieuws.net) - In Lier zijn er voor de tweede keer in enkele maanden tijd grote stukken steen van de Sint-Gummaruskerk naar beneden gedonderd. Het bericht staat maandag in GVA.
De brokstukken kwamen neer op het trottoir in de Heilige Geeststraat. De stad onderzoekt welke maatregelen er nodig zijn.

Na het voorval is de straat een tijdje afgesloten. Dat gebeurde om de brandweer toe te laten een eerste inspectie uit te voeren.

De brokstukken kwamen nu op dezelfde plaats terecht als eind augustus. Net als toen vielen er ook nu geen gewonden. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken