Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Limburger van het jaar: derde plaats voor Heilig Paterke

Limburger van het jaar: derde plaats voor Heilig Paterke
HASSELT (RKnieuws.net) - De lezers van Het Belang van Limburg hebben een vijfjarig jongetje uit Diepenbeek dat aan een zeldzame ziekte lijdt met grote meerderheid verkozen tot "Limburger van het jaar". Valentinus Paquay, Het Heilig Paterke van Hasselt, die in november door paus Johannes Paulus II werd zalig verklaard eindigde derde, zuster Renilde De Graaf zevende.
De Hasseltse minderbroeders, de orde waartoe het Heilig Paterke behoorde, zijn tevreden. "Het doet ons veel plezier dat zoveel Limburgers nog eerbied voor het Heilig Paterke hebben. Het paterke leeft nog echt bij de mensen". (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken