Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Diepenbeek: lanceerdag veertigdagentijd

Diepenbeek: lanceerdag veertigdagentijd
DIEPENBEEK (RKnieuws.net) - Op zaterdag 24 januari van 9.00 tot 12.30 uur wordt in het Limburgs Universitair Centrum (LUC) in Diepenbeek de campagne voor de veertigdagentijd gelanceerd.


Broederlijk Delen stelt er zijn campagne "De Andes wil groeien" voor. Deze campagne wordt gelinkt aan het jaarthema "Gezonden om te verkondigen"

Er zijn ook info- en verkoopstanden en er worden werkwinkels georganiseerd.

Inschrijven vóór 19 januari: Broederlijk Delen, Tulpinstraat 75, 3500 Hasselt,
Tel. 011 23 53 06, Fax 011 21 41 16, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze lanceerdag is een samenwerkingsverband van Broederlijk Delen Limburg en de diocesane Parochieploeg van het bisdom Hasselt. (tb)


 
 

 

Rorate Zoeken