Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Hasselt: drie weekends rond het Johannesevangelie

Hasselt: drie weekends rond het Johannesevangelie
HASSELT (RKnieuws.net) - In het bezinningscentrum Godsheide in Hasselt staan binnenkort drie weekends rond het Johannesevangelie op hef programma.

Bijna honderd was Johannes, toen hij zijn evangelie schreef. Zeventig jaar had hij teruggeblikt op zijn belevenissen met Jezus. Nu voert hij zijn lezers en toehoorders, binnen in ongehoorde geheimen: prachtige verhalen, diepzinnige beschouwingen. Maar laten we eerlijk zijn: de manier waarop hij schrijft over Judas en Jezus’ joodse tijdgenoten, brengt ons ook in verlegenheid. Is hier de ‘Apostel van de Liefde’ aan het woord? Het belooft een spannende en weerbarstige zoektocht te worden naar … ons eigen geloof?

Het eerste weekend van drie loopt van zaterdag 31 januari (16u.) tot zondag 1 februari (16u.) 2004. Begeleiding: pater Dries van den Akker.

Info en inschrijving: Bezinningscentrum Godsheide, Brugbemdenstraat 1, 3500 Hasselt, telelfoon: 011-278420, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken