Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Gent: vormingsdag voor jongerenbegeleiders

Gent: vormingsdag voor jongerenbegeleiders
GENT (RKnieuws.net) - Jokri is de jongerenwerking van het bisdom Gent voor jonge christenen tussen 12 en 18 jaar. De verschillende plaatselijke groepen nodigen hun leden regelmatig uit voor bijeenkomsten, waar ontmoeting met elkaar en met God centraal staat. Voor de begeleiders van die Jokrigroepen, organiseert de Dienst Jeugdpastoraal van ons bisdom op 14 februari een inspirerende vormingsdag.


Een gamma van activiteiten zal worden aangeboden. Het wordt een dag vol nieuwe ideeën, tijd voor ontmoeting en uitwisseling. Een dag om "stil te staan’’. Welke richting je die dag uit wil, bepaal je zelf. Je maakt een keuze uit drie werkwinkels van heel uiteenlopende aard: jongeren en muziek, een spel rond godsbeelden, bibliodrama, de film "The straight story’’…

De dag heeft plaats in het Sint-Paulusseminarie van Mariakerke en duurt van 9.30 tot 16 uur. Deelnemen kost 7 euro. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info bij de Dienst Jeugdpastoraal van het bisdom Gent (09/235.78.53, website www.ijd.be). (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken