Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Hasselt: weekend rond Johannesevangelie

Hasselt: weekend rond Johannesevangelie
HASSELT (RKnieuws.net) - Het evangelie van Johannes voert zijn lezers en toehoorders binnen in ongehoorde geheimen: prachtige verhalen, diepzinnnige beschouwingen. Al brengt de manier waarop hij over Judas en Jezus’ joodse tijdgenoten schrijft zijn lezers ook in verlegenheid. Is hier de ‘Apostel van de Liefde’ wel aan het woord? In een weekend rond het Johannesevangelie wordt nader ingegaan op deze en andere vragen.
Begeleider is pater Dries van den Akker.

Het eerste weekend van de drie loopt van zaterdag 31 januari (16u.) tot zondag 1 februari (16u) 2004.
Info en inschrijving: Bezinningscentrum ‘Godsheide’, Brugbemdenstraat 1 in 3500 Hasselt, tel: 011 27 84 20, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken