Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Herent: "Wachters bij de Bron"

HERENT (RKnieuws.net) - "Wachters bij de Bron" komt tweemaal per maand samen voor een contemplatieve dialoog rond teksten uit de christelijke mystiek. Op 19 en
26 februari zullen de H. Basilius en de H. Macrina daarbij de weg wijzen naar een ontmoeting met de levende Christus.

De eerder aangekondigde avond met Enzo Bianchi, de stichter en bezieler van de monastieke gemeenschap van Bose, gaat niet door op woensdag 18 februari zoals aanvankelijk was aangekondigd, maar op donderdag 19 februari. De reden daarvoor is dat de spreker slechts op donderdagmorgen aankomt in België. Omdat hij slechts éénmaal overnacht en wel in de Abdij van Brecht zal de groep hem daar ontmoeten.

Voor inlichtingen en inschrijvingen: Godsvriendenhuis, St. Jozefsdreef 1, 3020 Herent, tel: 016 22 23 72, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en webiste: www.kapittel.be. (tb)


 
 

 

Rorate Zoeken