Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Hasselt: stille zondag in Godsheide

Hasselt: stille zondag in Godsheide
HASSELT (RKnieuws.net) - Wie verlangt eens niet een dag helemaal voor zichzelf te kunnen hebben? Een dag zonder verplichtingen, zonder beslommeringen, een dag waarop niets hoeft? Een dag om tot rust te komen, tot uzelf en de diepere Grond die u draagt? Het bezinningscentrum “Godsheide” is één zondag per maand vrij voor gasten die deze dag in stilte willen doorbrengen. De eerstvolgende keer is dat op 8 februari aanstaande.
Gasten krijgen er een kamer, genieten van de tuin, kunnen gebruik maken van de gebedsruimten en van de bibliotheek…

Er is geen programma. De deelnemers brengen de dag door zoals ze dat zelf willen. Wel geeft iemand van het team van “Godsheide” om 10 uur, kort, enkele impulsen, die op weg kunnen helpen. Om 11u.45 uur is er een eucharistieviering en om 16u. een kort gebed. Wie een persoonlijk gesprek wenst, kan daarvoor terecht bij iemand van het centrum.

Zelf picknick meebrengen kan.’s Middags kan ook een broodmaaltijd of een warme maaltijd besteld worden. Het middagmaal verloopt in stilte. Bij het vieruurtje (om 16u.15) is er kans tot ontmoeting en gesprek. Vooraf inschrijven voor deze dag is niet nodig. Alleen voor het middagmaal verwachten we vooraf een seintje.

Info en inschrijving: Bezinningscentrum ‘Godsheide’, Brugbemdenstraat 1, 3500 Hasselt, 011 27 84 20, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken