Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Kempen: solidariteitskoor voor Broederlijk Delen

Kempen: solidariteitskoor voor Broederlijk Delen
GEEL (RKnieuws.net) - Een enthousiaste bonte bende zangers en muzikanten, met overgave zingend in het Spaans, Maori, Afrikaans,… maar ook in het Nederlands, zet de deur open naar derde en vierde wereld, naar vrede en solidariteit. Doediet trekt de Kempen door met de voorstelling "De Poppen aan het Dansen". De tournee wordt georganiseerd in samenwerking met Broederlijk Delen, ten voordele van projecten in Bolivia, Ecuador, Peru en Colombia.


Tijdens de pauze van het concert wordt de campagne van de vastenactie Broederlijk Delen kort toegelicht en brengt een gast uit de Andes een korte getuigenis. Een solidair drankje en hapje wordt ter plaatse aangeboden door Oxfam Wereldwinkels.

Optredens zijn voorzien in Geel op 25 februari om 20 u., Sint-Dympnalyceum (kaarten en inlichtingen: Mia Schoofs, tel: 014 58 95 54); in Hoogstraten op 14 maart om 14 u., Zaal Pax (kaarten en inlichtingen: Hilde Peeters, tel: 03 314 12 77); in Mol op 20 maart om 20 u., C.C. ’t Getouw (kaarten en inlichtingen: Kristel Mentens, tel: 014 81 35 91); Westmalle op 27 maart om 20 u., parochiecentrum (kaarten en inlichtingen: Nora Mertens, tel: 03 312 37 21.

Meer info over Doediet: tel.014 55 24 53 of 014/63.22.73 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kaarten (in voorverkoopp en -12jaar: 5 euro, +12j: 7 euro) zijn te verkrijgen op de regionale dienst van Broederlijk Delen Antwerpen, Pastorijstraat 37 te Antwerpen, tel. 03 217 24 90 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken