Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Nationale aktiedag Katholieke Landelijke Jeugd

Nationale aktiedag Katholieke Landelijke Jeugd
LEUVEN (RKnieuws.net ) - KLJ (Katholieke Landelijke Jeugd) komt elk jaar opnieuw met een jaarthema aandraven. Een thema dat een heel werkjaar lang zijn weerslag vindt in allerlei niet te missen activiteiten, in aantrekkelijk promotiemateriaal, in een luidkeels gezongen jaarthemalied,… en uiteraard ook in de Nationale Actiedag. En dat is dit werkjaar niet anders. Met de Nationale Actiedag zetten we enerzijds het jaarthema volop in de kijker en bieden we anderzijds alle KLJ’ers de kans om in onvervalste huisstijl de peper en het zout van het nieuwe jaarthema op te snuiven. Op 14 maart 2004 wil KLJ de Vlaamse dorpen op stelten zetten.


"Ons dorp is en blijft ons actieterrein en dat mag geweten zijn. Je eigen dorp van onder het stof halen en doen bruisen. Op die manier willen we de actiedag onvergetelijk maken voor jezelf, voor KLJ en zelfs voor alle dorpsgenoten",stelt KLJ. "Wie weet ‘blijft het plakken’ en doet de actiedag je dorp opnieuw bloeien.
De bakker van het dorp, Eddy op de fiets, Anne voor de gelegenheid teruggekomen uit Gent,… iedereen mag getuige zijn van de energie in KLJ, vooral in jouw Dorp Op Stelten!". (tb) 
 

 

Rorate Zoeken