Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

KSJ pakt uit met vernieuwde website

KSJ pakt uit met vernieuwde website
BRUSSEL (RKnieuws.net) - Op zondag 29 februari lanceert KSJ (Katholieke Studerende Jeugd) haar nieuwe website. Volgens de initiatiefnemers werd de website zowel inhoudelijk als vormelijk ingrijpend aangepast.
Er is een heuse spelletjesdatabank, een zeer uitgebreide verzameling methodieken, de mogelijkheid om te zoeken welke groepen materiaal en lokalen verhuren en een kalender waarop iedereen zijn activiteiten kan aankondigen. Bovendien kunnen de bezoekers er - net als vroeger - allerlei formulieren en de wegwijsbundels downloaden, informatie vinden over relevante wetgeving en hun mening ventileren in het forum.

De website is te vinden op http://www.ksj.be (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken