Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Maria Sung legt zich neer bij besluit van Milingo

Maria Sung legt zich neer bij besluit van Milingo
BRUSSEL (KerkNet/Cleveland.com/AP) - Maria Sung, die door de Moon op 27 mei met aartsbisschop Milingo in de echt werd verbonden, verklaarde eind vorige week dat ze zich neerlegt bij het besluit van de aartsbisschop. Die had eerder aangekondigd dat hij trouw wil blijven aan zijn celibaat en Maria Sung als een zuster zal beschouwen.
Volgens Associated Press overlegden Sung (43) en aartsbisschop Milingo (71) vorige week ruim drie uur lang in een hotel in Rome.
Sung, die eerder de vrees had uitgesproken dat de aartsbisschop onder invloed van medicijnen met haar gebroken had, verklaarde dat ze na het gesprek overtuigd was van de oprechtheid van de bisschop en zijn wil zal respecteren.
 
 

 

Rorate Zoeken