Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Vlaamse Bijbelstichting organiseert boekenbeurs

Vlaamse Bijbelstichting organiseert boekenbeurs
LEUVEN (RKnieuws.net) - De Vlaamse Bijbelstichting (VBS) organiseert elk jaar een religieuze boeken- en tijdschriftenbeurs. Tot in 2001 vond deze beurs telkens plaats op de tweede woensdag van december. Vanaf 2002 valt de beurs samen met de Vliebergh-Sencie-leergang in augustus. In 2004 wordt bovendien een extra beurs georganiseerd ter gelegenheid van de Vlaamse dag van de Verkondiging op 13 maart.
De volgende beurzen hebben dus plaats op 13 maart 2004 (Vlaamse dag van de Verkondiging) en op 23-24 augustus 2004 (Vliebergh-Sencie-leergang) in het Maria-Theresiacollege, Sint-Michielsstraat 6 te Leuven. De toegang is gratis.

Naast vele religieuze tijdschriften zijn de meeste Nederlandstalige uitgeverijen met een religieus fonds op deze beurs vertegenwoordigd. Wie op de hoogte wil blijven van wat er in ons taalgebied aan religieuze literatuur en documentatie voorhanden is, krijgt hier een unieke kans. Men kan kijken, al of niet kopen, en met de standhouders in gesprek gaan. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken