Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Gent: catechumenaat

Gent: catechumenaat
GENT (RKnieuws.net) - De Dienst Parochiecatechese van het bisdom Gent nodigt uit op de dertiende ontmoeting van het catechumenaat, de voorbereiding van volwassenen op het doopsel. Deze studiedag heeft plaats op 27 maart van 10 tot 16 uur in het TPC in Antwerpen en is bedoeld voor begeleiders en kandidaatbegeleiders in het catechumenaat en verder voor alle catechisten die binnen hun werking op weg gaan met volwassenen.
Spreker is Eddy Van Waelderen. Na de middag zijn er werkwinkels met keuze uit: 1. Hoe starten met het catechumenaat? 2. Hoe wordt een catechumenale groep gevormd? 3. Welke stappen zetten in de liturgie? 4. Hoe aansluiting vinden bij de christelijke gemeenschap? en 5. Welke opvolging wordt er voorzien voor de pasgedoopten en pasgevormden?

Deelnemen kost 12 euro (warme maaltijd en dranken inbegrepen).

Graag inschrijven bij de Dienst Parochiecatechese, Nederpolder 24, 9000 Gent, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na uw inschrijving wordt u meer info over de wegbeschrijving bezorgd. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken