Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Herdenkingsdienst voor slachtoffers terroristische aanslagen Madrid

Herdenkingsdienst voor slachtoffers terroristische aanslagen Madrid
VILVOORDE (RKnieuws.net) - Zo´n 400 personen hebben zondag in de Onze Lieve Vrouw kerk in Vilvoorde een herdenkingsdienst bijgewoond voor de slachtoffers van de terrorristische aanslagen in Madrid. De dienst werd voorgegaan door een Spaanse en Vlaamse priester.
Het initiatief voor deze herdenkingsdienst ging uit van het stadsbestuur van Vilvoorde en van de Spaanse gemeenschap in deze Vlaams-Brabantse stad. In Vilvoorde wonen zo'n 1.500 personen van Spaanse afkomst op een bevolkingsaantal van 35.000.

Tijdens de viering werd "het blinde en zinloze terrorisme" aangeklaagd. Er werd ook gebeden voor de slachtoffers en hun families. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken