Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Averbode: weekend voor gezinnen met zin voor geloof

Averbode: weekend voor gezinnen met zin voor geloof
AVERBODE (RKnieuws.net) - De abdij van Averbode organiseert van 19 tot 21 maart een weekend voor gezinnen met zin voor geloof. ‘Met rituelen het (gezins)leven vieren’ luidt het thema.


Uit de infobrochure: “Moeders en vaders weten hoe gevoelig kinderen kunnen zijn voor rituelen: slapengaan, verjaardagen, maaltijden… Tijdens dit weekend verkennen we het gebruik van symbolen en rituelen daar waar het leven gevierd wordt. Zowel thuis als in andere geloofsgemeenschappen kan dit het christelijk bidden en vieren verhelderen.”

Er is gelegenheid om deel te nemen aan de gebedsvieringen van de abdijgemeenschap. Voor kinderen wordt een apart programma opgezet.

Begeleiding: Andreas Willems, Eric Seghers en Christophe Monsieur. Deelname kost 118 euro per koppel; voor kinderen is de ook deelnameprijs afhankelijk van de leeftijd (met een maximum van 28 euro).

Info en inschrijving: Bezinningscentrum, Abdijstraat 1, 3271 Averbode, tel: 013 78 04 40, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)


 
 

 

Rorate Zoeken