Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Vlierzele: nieuwe pastorale verantwoordelijke

Vlierzele: nieuwe pastorale verantwoordelijke
VLIERZELE (RKnieuws.net) -Johan Van den Eeckhout, hoofdaalmoezenier bij de Belgische Krijgsmacht, werd daarnaast ook benoemd tot lid van de pastorale equipe van het dekenaat Herzele en tot parochiaal administrator van de Sint-Fledericusparochie van Vlierzele. Hij volgt er pastoor Pierre De Vidts op die pastoor blijft van Sint-Lievens-Houtem, Letterhoutem, Zonnegem en Bavegem.

Johan Van den Eeckhout, licentiaat in de theologie en kandidaat wijsbegeerte, is geboren op 26 december 1963 in Aalst en in Gent tot priester gewijd op 2 juli 1988. Sindsdien is hij werkzaam als aalmoezenier bij de Belgische Krijgsmacht, momenteel als hoofdaalmoezenier voor de Vlaamse Provincies. (tb)


 
 

 

Rorate Zoeken